Praktischdwg

Algemene voorwaarden

Door het bezoeken van deze website erkent u en gaat u akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Algemeen

Hoewel de productomschrijvingen, productafbeeldingen en andere informatie op de website gebaseerd zijn op actuele informatie en Bakkerij Berth alle redelijke inspanningen doet om te verzekeren dat al het materiaal op de website correct is, kan nauwkeurigheid niet gegarandeerd worden en geeft Bakkerij Berth geen garanties voor en doet geen verklaringen omtrent de nauwkeurigheid ervan.

Bakkerij Berth is de eigenaar van het auteursrecht op deze website. Foto’s, tekst en afbeeldingen van producten zijn het eigendom van Bakkerij Berth of worden op deze website gebruikt met toestemming van de eigenaar van het intellectuele eigendom. Geen enkel onderdeel van deze website, inclusief maar niet beperkt tot de tekst, afbeeldingen, audio en video, mag op eender welke wijze en voor eender welk doel gebruikt worden zonder expliciete schriftelijke toestemming vanBakkerij Berth, tenzij anders vermeld in deze voorwaarden.

Bestellingen

Bij iedere bestelling door de klant wordt er een automatische bestelbevestiging per mail verstuurd aan de klant. Daarin wordt de prijs en het type product bevestigd, met inbegrip van eventuele belastingen, eventuele bijkomende kosten en de datum van afhaling door de klant. De overeenkomst tussen de klant en Bakkerij Berth wordt tot stand gebracht op het moment dat de mail met bestelbevestiging verstuurd werd naar de klant.  Bakkerij Berth heeft de vrijheid om een bestelling al dan niet te bevestigen. Bij weigering zal Bakkerij Berth de klant persoonlijk verwittigen van deze beslissing.

Hoe bestellen?

Bestellen doe je via de knop “bestellen” bovenaan in het hoofdmenu. Kies je producten naar wens en reken af. Je bestelling wordt op dat moment geplaatst.

Hoe betalen?

Betalen kan enkel ter plaatse in onze winkel te Nieuwenhovestraat 56 – Waregem (Nieuwenhove). Bij het afrekenen kan u een datum van afhalen en betalen kiezen. Opgelet, ontbijt en bestellingen voor de volgende dag moeten voor 18u30 bij ons binnen zijn. Anders kan u de volgende dag niet meer afhalen.

Privacy beleid

Alle gegevens die verzameld worden via http://bakkerberth.be/ dienen louter voor intern gebruik (om verzending, facturaties en/of klantenprofielen te kunnen opmaken of voor communicatie omtrent de bestelling). Deze worden niet aan derden doorgegeven. Het e-mailadres van de klant kan mogelijk ook gebruikt worden om een tijdelijke promotie/actie of uitzonderlijk aanbod van Bakkerij Berth per mail mee te delen aan te klant.